Contact
Wij horen graag van je!
Heb je een vraag? Kijk of het antwoord er hier bij staat.
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon (optioneel)
Upload hier je foto (indien van toepassing)
Je bericht *
We doen onze uiterste best om binnen 24 uur te reageren
Om de stijl van mijn foto te veranderen, wil ik er wijzigingen in aanbrengen. Is dit mogelijk?
Ja het is mogelijk. Drie wijzigingen zijn in de prijs inbegrepen. Vanaf de derde wijziging wordt voor elke extra wijziging €10 in rekening gebracht.
Wat zijn de betalingsopties?
U kunt via Paypal of credit card betalen.
Kan ik een cadeaubon kopen? Hoe zal deze geleverd worden?
Als u een originele Pop Art afdruk aan een vriend of familielid wilt schenken, maar niet zeker weet wat je moet kopen, kan een cadeaubon een goede keuze zijn. We hebben vele verschillende mogelijkheden voor cadeaubonnen, en ze zullen worden geleverd bij de ontvanger door middel van een prachtig ontworpen e-mail. We kunnen ook gedrukte exemplaren leveren via e-mail. U kunt beginnen met het bestellen van uw cadeaubon hier .
Ik heb een cadeaubon gekregen. Kan ik deze combineren met een andere aanbieding?
U kunt een cadeaubon gebruiken of een kortingsbon voor uw aankoop, maar niet beiden. Wij raden u aan om datgene te gebruiken dat u de meeste korting geeft op uw aanschaf. De cadeaubon of kortingsbon die u niet gebruikt, kunt u natuurlijk bij een volgende aankoop gebruiken.
Welke valuta accepteren jullie ter betaling?
Aan het begin van uw bestelling kunt u kiezen tussen de Amerikaanse Dollar, Australische Dollar, Canadese Dollars, Britse Ponden en Euro's.
Mag ik betalen nadat ik het eindproduct heb gezien?
We zullen niet in staat om uw bestelling te accepteren zonder voorafgaande betaling, als gevolg van onze snelle doorlooptijd is de volledige betaling vooraf vereist.
Welke verschillende stijlen bieden jullie aan?
De verschillende stijlen die wij aanbieden zijn gebaseerd op stijlen van de kunstenaars en artistieke bewegingen in de pop art. Als u niet zeker weet hoe de verschillende stijlen zullen uitzien op een afgewerkt stuk, raden we u aan om te kijken naar ons Gallerij , die is voorzien van voor en na foto's van onze pop art prints.
Naar welk e-mailadres kan ik mijn foto sturen?
Het adres om foto's naar te verzenden is sales@schilderjeleven.nl
Veel van de Pop Art afdrukken in jullie gallerij hebben geen achtergrond of een artistieke achtergrond. Doen jullie dit ook met mijn afdruk?
Het hangt er helemaal vanaf welke stijl u kiest, en wat uw voorkeuren zijn. Houd in gedachten dat sommige foto's met drukke achtergronden geen goede resultaten leveren als pop art afdrukken. We raden daarom aan om de achtergrond te vervagen of te elimineren om een beter eindresultaat te krijgen.
Welke andere aanpassingen kunnen jullie doen?
Het is moeilijk om te zeggen wat we kunnen doen zonder dat we de foto vooraf gezien hebben. Als u bepaalde wijzigingen in uw foto wilt aanbrengen, gebruik dan het opmerkingenveld tijdens de bestelling en we zullen samen met u bespreken wat we kunnen doen. In de Pop Art Photo Prints, die niet in realistische kleurenstijlen zijn, kunt u bijvoorbeeld vragen om uw favoriete kleuren aan de uiteindelijke afdruk toe te voegen. In een zwart-wit foto, kunnen we ook sommige delen in kleur afdrukken of we kunnen voorwerpen of personen verwijderen of toevoegen in foto's als u hierom vraagt.
Wat gebeurt er als de uiteindelijke afdruk niet bevalt?
U zal altijd het laatste woord hebben bij het ontwerpen van uw foto, en wij zullen samen met u eraan werken om het perfecte ontwerp voor uw pop-art afdruk te maken. Aarzel nooit om suggesties te geven over wijzigingen die u zou willen zien. Houd in gedachten dat de grote veranderingen, zoals het verwijderen van een achtergrond, als een van uw wijzigingen telt.
Ik wil een combinatie maken van twee (of meer) verschillende foto's in mijn afdruk. Is dit mogelijk?
Dit is mogelijk en het is een gebruikelijke keuze. Vergeet niet om alle foto's die nodig zullen zijn voor het ontwerp op de bestelpagina te uploaden of naar ons te sturen met een e-mail. Vertel ons ook welke elementen van de foto's u terug wilt zien in de afdruk.
Ik heb een zwart-wit foto die ik graag in kleur zou willen hebben. Is dat mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen uw foto's in kleur maken, maar we hebben informatie van u nodig, zoals haarkleur en oogkleur enz. De Color Splash stijl is erg populair en kan slechts een deel van het beeld in kleur weergeven. Gebruik het opmerkingenveld tijdens het bestelproces om uw wensen aan te geven.
Wij gebruiken cookies om u te helpen de best mogelijke ervaring op onze website te hebben. Door op de website te surfen accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie