• Om de stijl van mijn foto te veranderen, wil ik er wijzigingen in aanbrengen. Is dit mogelijk?

  Ja het is mogelijk. Drie wijzigingen zijn in de prijs inbegrepen. Vanaf de derde wijziging wordt voor elke extra wijziging €10 in rekening gebracht.

  Terug naar de top
 • Wat zijn de betalingsopties?

  U kunt via Paypal of credit card betalen.

  Terug naar de top
 • Kan ik een cadeaubon kopen? Hoe zal deze geleverd worden?

  Als u een originele Pop Art afdruk aan een vriend of familielid wilt schenken, maar niet zeker weet wat je moet kopen, kan een cadeaubon een goede keuze zijn. We hebben vele verschillende mogelijkheden voor cadeaubonnen, en ze zullen worden geleverd bij de ontvanger door middel van een prachtig ontworpen e-mail. We kunnen ook gedrukte exemplaren leveren via e-mail. U kunt beginnen met het bestellen van uw cadeaubon hier .

  Terug naar de top
 • Ik heb een cadeaubon gekregen. Kan ik deze combineren met een andere aanbieding?

  U kunt een cadeaubon gebruiken of een kortingsbon voor uw aankoop, maar niet beiden. Wij raden u aan om datgene te gebruiken dat u de meeste korting geeft op uw aanschaf. De cadeaubon of kortingsbon die u niet gebruikt, kunt u natuurlijk bij een volgende aankoop gebruiken.

  Terug naar de top
 • Welke valuta accepteren jullie ter betaling?

  Aan het begin van uw bestelling kunt u kiezen tussen de Amerikaanse Dollar, Australische Dollar, Canadese Dollars, Britse Ponden en Euro's.

  Terug naar de top
 • Mag ik betalen nadat ik het eindproduct heb gezien?

  We zullen niet in staat om uw bestelling te accepteren zonder voorafgaande betaling, als gevolg van onze snelle doorlooptijd is de volledige betaling vooraf vereist.

  Terug naar de top

 • Veel van de Pop Art afdrukken in jullie gallerij hebben geen achtergrond of een artistieke achtergrond. Doen jullie dit ook met mijn afdruk?

  Het hangt er helemaal vanaf welke stijl u kiest, en wat uw voorkeuren zijn. Houd in gedachten dat sommige foto's met drukke achtergronden geen goede resultaten leveren als pop art afdrukken. We raden daarom aan om de achtergrond te vervagen of te elimineren om een beter eindresultaat te krijgen.

  Terug naar de top
 • Welke andere aanpassingen kunnen jullie doen?

  Het is moeilijk om te zeggen wat we kunnen doen zonder dat we de foto vooraf gezien hebben. Als u bepaalde wijzigingen in uw foto wilt aanbrengen, gebruik dan het opmerkingenveld tijdens de bestelling en we zullen samen met u bespreken wat we kunnen doen. In de Pop Art Photo Prints, die niet in realistische kleurenstijlen zijn, kunt u bijvoorbeeld vragen om uw favoriete kleuren aan de uiteindelijke afdruk toe te voegen. In een zwart-wit foto, kunnen we ook sommige delen in kleur afdrukken of we kunnen voorwerpen of personen verwijderen of toevoegen in foto's als u hierom vraagt.

  Terug naar de top
 • Wat gebeurt er als de uiteindelijke afdruk niet bevalt?

  U zal altijd het laatste woord hebben bij het ontwerpen van uw foto, en wij zullen samen met u eraan werken om het perfecte ontwerp voor uw pop-art afdruk te maken. Aarzel nooit om suggesties te geven over wijzigingen die u zou willen zien. Houd in gedachten dat de grote veranderingen, zoals het verwijderen van een achtergrond, als een van uw wijzigingen telt.

  Terug naar de top
 • Ik wil een combinatie maken van twee (of meer) verschillende foto's in mijn afdruk. Is dit mogelijk?

  Dit is mogelijk en het is een gebruikelijke keuze. Vergeet niet om alle foto's die nodig zullen zijn voor het ontwerp op de bestelpagina te uploaden of naar ons te sturen met een e-mail. Vertel ons ook welke elementen van de foto's u terug wilt zien in de afdruk.

  Terug naar de top
 • Ik heb een zwart-wit foto die ik graag in kleur zou willen hebben. Is dat mogelijk?

  Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen uw foto's in kleur maken, maar we hebben informatie van u nodig, zoals haarkleur en oogkleur enz. De Color Splash stijl is erg populair en kan slechts een deel van het beeld in kleur weergeven. Gebruik het opmerkingenveld tijdens het bestelproces om uw wensen aan te geven.

  Terug naar de top